Burg & de Heer

Burg & de Heer is gespecialiseerd in het onderhoud en dienstverlening van vastgoed.  Sinds 2007 is het bedrijf opgericht door Ruud Heerema (de Heer) en Isabella Burgemeester (Burg). Zo is Burg & de Heer in die tijd begonnen op het gebied van projectmanagement, toezicht en inventarisaties voor woningcorporaties, gemeentes en vastgoedinvesteerders.  U vindt alle informatie omtrent deze dienstverlening onder Vastgoed Management en advies.

Door de jaren heen is Burg & de Heer gegroeid op meerdere werkvlakken, zo zijn wij gegroeid als vastgoed adviseurs en hebben inmiddels ook onze specialisten in huis voor het onderhoud aan vastgoed van gebouw eigenaren, vastgoedinvesteerders en projecten. Op deze manier kunnen wij snel en accuraat technische gebreken of ander onderhoud verhelpen. Het personeel van service en onderhoud wordt opgeleid binnen Burg & de Heer, hierdoor zorgen wij ervoor dat de medewerkers zich goed kunnen richten op haar eigen dienstverlening. Al deze werkzaamheden vallen onder Vastgoed Services en onderhoud, u kunt hier meer over de diensten lezen.

Onze klanten

De Klanten van Burg & de Heer vind u door heel Nederland. Veel gemeentes zetten Burg & de Heer in voor het advies en projectbegeleiding van wijken die aangepakt moeten worden. Daarnaast weten ook woningcorporaties en diverse Vereniging van Eigenaren hun weg te vinden naar Burg & de Heer voor een prettige samenwerking. De projecten lopen uiteen van advies tot volledig onderhoud.

Samenwerken

Naast dat we ingezet worden door onze klanten werken we graag samen met andere stakeholders. Dit doen we zodat iedereen zijn discipline goed kan inzetten. In Lelystad werken we vaak samen met de Kluswinkel en het Werkbedrijf en Welzijn Lelystad.

Opdrachtgevers

Contact

Samenwerken met Burg & de Heer?
Dit mag u van ons verwachten.

Om onze klanten 100% tevredenheid te garanderen. Hechten wij hoge waarden om dit waar te maken.
Hier mag u ons dan ook altijd aan houden!

  • Professioneel advies
  • Werkzaamheden op maat
  • Netjes en zorgvuldig

  • Binnen de afgesproken tijd
  • Enthousiaste medewerkers
  • Vakkennis