Binnen Burg & de Heer helpen wij u verder binnen projectmanagement. Door deze dienst in te zetten binnen uw organisatie, halen wij u zoveel mogelijk zorg uit handen omtrent een onderhoudsproject. Een bouw- of onderhoudsproject brengt veel zaken met zich mee die vanaf het begin tot het einde begeleidt moeten worden. Burg & de Heer zorgt hiervoor op een professionele manier uw bouwmanagement. Van het opstarten, managen en afronden van uw project, Burg & de Heer is uw partner.

Management en advies voor onderhoud

Voor bestaande projecten zijn wij ook actief in het leiden in beheerfases. Meestal gebeurt dit in samenwerking met gemeentes en woningcorporaties die ons hiervoor inzetten. Wij werken dan voornamelijk aan het onderhoud van projecten, denk aan duurzaamheid, opknappen van gevels en kijken vaak naar het sociale aspect binnen het project. Bewoners zijn een belangrijke schakel tijdens onze werkzaamheden. Door goed te luisteren naar de wensen en de vraag kunnen wij hierin goede ondersteuning bieden tijdens de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij uw project een duurzame invulling geven, voor het aanvragen van subsidies, een quickscan of het aanvragen van een energie index. Wij kijken altijd naar de mogelijkheden voor verduurzaming om deze stappen zo integraal te. Laten verlopen tijdens de onderhoudsplannen. Al deze processen begeleiden wij van A tot Z en kunnen hierbij de juiste professionals inzetten voor het beste eindresultaat.

Maatwerk

Geen klus is hetzelfde en verdient dan ook per opdracht maatwerk. Daarnaast kunnen wij u ook alleen ondersteunen in technisch en financieel beheer U kiest bij ons uit ons Cafetaria model welk menu u kiest en wij maken een offerte op maat.

Meerjarig onderhoudsplan
MJOP/ NEN2767

Het opstellen van een meerjarig onderhoud begroting kan nogal wat details met zich meebrengen wat niet voor iedereen een eenvoudige taak is. Wij weten als geen ander hoe dit gaat en wat het met zich meebrengt om dit te maken. Gaat het nu om een update van de begroting of een compleet nieuwe begroting, u kunt bij ons terecht. Ook voor het beheren van uw begroting zodat u elke jaar weer over een nieuwe begroting versie beschikt.

Bouwkundig onderzoek/ advies

Een bouwkundig inspectie van een kruipruimte of aan de gevel, tijdens elke fase in uw project kunnen wij u ondersteunen en adviseren. Samen bespreken wij uw doelen af voor het onderzoek, dit verwoorden wij in een duidelijk rapport. Heeft u hulp nodig bij het maken van strategische keuzes voor uw onderhoud? Of ondersteuning nodig tijdens kwaliteitscontroles? Burg & de Heer kent hierin de kneepjes van het vak en kan u hierbij helpen.

“De kracht van goed onderhoud
is het verschil maken in de juiste keuzes”

Visie op ons management en advies binnen Burg & de Heer

Wij geloven dat goede begeleiding op projecten essentieel is voor een succesvol en kwalitatief af te ronden project. Daarin begeleiden wij projecten met een visie op de toekomst, in duurzaamheid en samenwerken. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Vastgoed Management en Advies binnen Burg & de Heer? Neem dan contact op met Ruud. Op ons kantoor in Lelystad staan wij graag voor u klaar om vrijblijvend uw plannen te bespreken.

Neem contact op

Ruud Heerema
Eigenaar en adviseur