Reparatieverzoeken – Klachtonderhoud – Projecten

Wij beschikken over een eigen afdeling Vastgoed Service en Onderhoud, hierdoor kunnen wij snel schakelen en klachten en reparaties snel oplossen. U kun als bedrijf, vastgoedeigenaar, VvE of woningcorporatie terecht voor het dagelijks klachtonderhoud en het uitvoeren van diverse reparaties aan en rondom het gebouw. Denk bijvoorbeeld aan een slot wat stuk is, een deur die vervangen moet worden of een lekkage die verholpen moet worden. 

Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren op regie basis of u kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten.

Indien u een contract met ons afsluit kunt u ook bij noodgevallen bij ons terecht. Wij hebben een storingsdienst die 24/7 te bereiken is, minder dringende reparatieverzoeken kunnen telefonisch gemeld worden tussen 8.00 en 17.00 uur. Van deze melding wordt een reparatieverzoek gemaakt en vervolgens zal de monteur een afspraak maken om de klacht op te lossen.

Voor totaalprojecten kunt u ook bij ons terecht, denk hierbij aan het opknappen of totaal inrichten van een kantoor en/of verblijfsruimte. Het verbouwen of ombouwen van een winkel of woning.

Wilt u meer weten over deze services en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ricardo Heerema
Projectleider

Neem contact op

Bekijk onze andere diensten

Installatie werkzaamheden

Duurzaam

verbouwen

Gevel en dak

onderhoud

Schilderwerk

Reparatie

verzoeken

Facilitaire

diensten

Contact

Samenwerken met Burg & de Heer?
Dit mag je van ons verwachten.

Om onze klanten 100% tevredenheid te garanderen. Hechten wij hoge waarden om dit waar te maken.
Hier mag u ons dan ook altijd aan houden!

  • Professioneel advies
  • Werkzaamheden op maat
  • Netjes en zorgvuldig

  • Binnen de afgesproken tijd
  • Enthousiaste medewerkers
  • Vakkennis