installatiewerkzaamheden

Installatiewerkzaamheden

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw installatiewerkzaamheden? Burg & de Heer beschikt over monteurs die uw installatiewerk vakkundig uit kunnen voeren. Onder installatiewerkzaamheden valt een breed pakket van diensten. Van het vervangen van een gedeelte van de riolering tot het plaatsten van nieuwe hemelwater afvoeren. Ook kan er gedacht worden aan elektra, bijvoorbeeld verlichting of de plaatsing van een extra radiator. Onderstaand een kleine greep uit onze werkzaamheden.

Riolering

De riolering, een luxe die we niet altijd waarderen maar we ervaren pas het ongemak als die stuk is. Een kapot riool zorgt voor vervelende problemen en daarom staat ons team voor uw klaar om dit snel en vakkundig op te lossen.

Hemelwaterafvoeren

Het vervangen van de hemelwaterafvoer heeft vaak weinig prioriteit terwijl het wel degelijk van belang is. Een kapotte hemelwaterafvoer kan voor vervelede situaties zorgen zoals het verzakken van de straat wat bij een val uiteindelijk ook gevaarlijk kan zijn. Daarom is het van belang de hemelwaterafvoer tijdig te laten vervangen. Hiervoor zijn verschillende duurzame opties denk hierbij aan zink of PVC afvoeren.

Ricardo Heerema
Projectleider

Neem contact op
Waterleidingen

Bij het werken aan waterleidingen in de woningen kan er gedacht worden aan verschillende dingen. Het kan zijn dat de waterleiding lekt en dat deze gerepareerd moet worden of dat er leidingen verplaatst dienen te worden ten behoeve van de keuken, badkamer of misschien wel een wasbak op de slaapkamer. Wij beschikken over de juiste materialen en hebben de kennis om dit vakkundig te repareren en het probleem op te lossen. Wij beschikken over de juiste machines om een leiding in te frezen, een doorvoer te boren en om met de verschillende producten te werken. Het is mogelijk om traditioneel met koper te werken maar ook met de nieuwe kunststofsystemen (Uponor) draaien wij de hand niet voor om.

Sanitair installatie

Onder sanitair installatie valt bijvoorbeeld het vernieuwen van een toilet of het vernieuwen van de badkamer. Het is mogelijk om alleen bestaande onderdelen te vernieuwen maar het is ook mogelijk om de indeling te veranderen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Bekijk onze andere diensten

Installatie werkzaamheden

Duurzaam

verbouwen

Gevel en dak

onderhoud

Schilderwerk

Reparatie

verzoeken

Facilitaire

diensten

Contact

Samenwerken met Burg & de Heer?
Dit mag je van ons verwachten.

Om onze klanten 100% tevredenheid te garanderen. Hechten wij hoge waarden om dit waar te maken.
Hier mag u ons dan ook altijd aan houden!

  • Professioneel advies
  • Werkzaamheden op maat
  • Netjes en zorgvuldig

  • Binnen de afgesproken tijd
  • Enthousiaste medewerkers
  • Vakkennis