In onderhoud van gebouwen is er altijd wel wat te doen. Gaat het om een kleine klus als een slot wat stuk is of juist een voorgevel die vernieuwd moet worden. Binnen vastgoed service & onderhoud bieden wij vele mogelijkheden om elke klus te klaren. Alle klussen kunnen wij voor u als opdrachtgever verzorgen. Ook een verhuizing of het inrichten van een kantoor of bijvoorbeeld een zorgcentrum.

Kwaliteit in huis

Om onze opdrachtgevers snel en accuraat van diensten te kunnen voorzien hebben wij ons eigen team van professionals. Wij leiden ons eigen personeel op tot specialist, doordat we dit op deze manier doen, kunnen we altijd iemand inzetten met de juiste expertise voor de klus. Hierdoor kan er snel gehandeld worden.

Uiteenlopende klussen

De opdrachten die onder vastgoed service & onderhoud vallen zijn uiteenlopende klussen. Wij worden ingezet door woningcorporaties en gemeentes voor volledig onderhoud van wijken. Denk dan aan gevel- en dak onderhoud. Maar ook aan schilderwerk van kozijnen en gevels. Daarnaast zijn we naast het exterieur van woningen en panden ook aan de binnenkant actief. Vervanging van sanitair en het doen van installatiewerk behoort ook tot onze klussen. Onze servicedienst verzorgt ook Klachtonderhoud voor bedrijven, VVE’s en particulieren.

Facilitaire diensten

Bij een grote verbouwing maar ook in onderhoud heb je altijd te maken met stof en troep. Door de juiste materialen te gebruiken als; goede afzuiging en afdek materialen, proberen we het stof en vuil tot een minimum te beperken. Het wil voorkomen dat er meerdere resten over blijven die opgeruimd moeten worden. Natuurlijk laten wij u daar niet mee zitten. Onze multi-diensten als; schoonmaak, ontstopping, strooidienst, brandinspectie, dakgoot-, gevel-, roet- en luchtkanaalreiniging behoren ook tot ons pakket.

Burg en de Heer de weg op

Onderhoud aan de luchtbehandeling installatie

zorgt voor een betere prestatie op de werkvloer!

Visie op onze vastgoed service en onderhoud binnen Burg & de Heer

Wij geloven dat het totaalaanbod binnen 1 partner helpt om de opdracht te voltooien, zonder dat u steeds hoeft te schakelen tussen meerdere partijen. Dit geeft snelheid, kwaliteit, vertrouwen en is kostenbesparend.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Vastgoed Service & onderhoud binnen Burg & de Heer? Neem dan contact op met Ricardo. Op ons kantoor in Lelystad staan wij graag voor u klaar om vrijblijvend uw plannen te bespreken..

Neem contact op

Ricardo Heerema
Projectleider