Gevel en dak onderhoud

Door blootstelling aan de weersinvloeden heeft de gevelbekleding veel te voorduren.

Er zijn veel materialen om uw huidige gevelbekleding mee te vervangen. U kunt ervoor kiezen om de gevelbekleding te vervangen voor hout, maar er is ook een optie voor kunststof rabatdelen die bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout. Burg & de Heer heeft veel ervaring met het bekleden van gevels, in het bijzonder het bekleden van gevels met kunststof delen. (Keralit) Wij bespreken graag de verschillende opties met u.

Kozijnen

Wij kunnen uw kozijnen vervangen of repareren. Heeft u houtrot in uw kozijn dan kunnen wij dit repareren door deelvervanging of het plaatselijk repareren van aangetaste delen. Als er barsten en scheuren in het hout zitten kunnen we volstaan met het vullen van de aangetaste delen met een houtsealer of een houtvulmiddel. Bij kleine aantasting door houtrot (tot 10 cm) vindt na voorbehandeling een reparatie plaats met een reparatiecompound. Grotere aantastingen die niet tot aan de glaslijn komen, kunnen door lamineren worden gerepareerd. Hierbij wordt een op maat gemaakt nieuw houten deel ingebracht. We doen een deelvervanging aan het kozijn als het door houtrot aangetaste deel verder gaat dan de glaslijn of zich zowel in de stijl als in de dorpel houtrot bevindt. Bij deelvervanging wordt een nieuw dorpeldeel, stijlstuk of een combinatie hiervan in het kozijn aangebracht.

Glasvervanging

Wij kunnen het glas in uw woning vervangen voor HR ++(+) glas. Door het vervangen van enkel of oud dubbel glas in uw woning voor HR ++(+) glas zorgt u voor een vermindering van warmteverlies in de woning. U bespaart zo al snel 15% tot 25% op uw gasrekening.

Ricardo Heerema
Projectleider

Neem contact op
Ventilatieroosters

Door uw woning goed te ventileren zorgt u er voor dat vuile en vochtige lucht de woning verlaat en er voldoende toevoer is van schone lucht. Dit zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen in uw huis. Wij adviseren u graag over welke ventilatieroosters/ systemen een gunstig effect geven voor het klimaat in uw woning Heeft u problemen met uw huidige ventilatie door bijvoorbeeld verstopping van het ventilatiekanaal? Dat kunnen wij verhelpen door vooraf een drukmeting te doen, vervolgens het kanaal te reinigen en achteraf nogmaals een meting te doen om te kijken of het kanaal weer genoeg druk heeft. Ook kunnen wij raam ventilatieroosters vervangen.

Daken

Een kapotte dakpan, een dakraam of de totale dakbedekking vervangen, dakgoten herstellen of vervangen, u kunt bij ons terecht.

Boeiboorden

Een boeiboord is de opstaande rand van een plat dak, dakgoot of dakrand. Wij kunnen uw huidige boeiboorden vervangen voor kunststof, hout of Trespa delen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Bekijk onze andere diensten

Installatie werkzaamheden

Duurzaam

verbouwen

Gevel en dak

onderhoud

Schilderwerk

Reparatie

verzoeken

Facilitaire

diensten

Contact

Samenwerken met Burg & de Heer?
Dit mag je van ons verwachten.

Om onze klanten 100% tevredenheid te garanderen. Hechten wij hoge waarden om dit waar te maken.
Hier mag u ons dan ook altijd aan houden!

  • Professioneel advies
  • Werkzaamheden op maat
  • Netjes en zorgvuldig

  • Binnen de afgesproken tijd
  • Enthousiaste medewerkers
  • Vakkennis